Укр. Сто1ть б1ля тина

Стоїть біля тина , голодна дитина,
протягує руку до всіх перехожих,
хтось дасть копійчину - подякує чемно
та тихо промовить "Спаси тебе Боже "
Живе сиротою без мами та тата,
живе на околиці бідного міста,
недавно лишилась останнього брата,
а зараз бракує, що пити та їсти.


Рецензии