В садочку

В садочкеу у мами, цвітуть хризантеми,
ці квіти останні цієї пори,
вони біля хати, росли ціле літо,
а зараз червоні, немов прапори.
А прийдуть морози, вони ніби просять
що б зрізали їх, до початку зими,
що б їх дарували, коханих кохали
та щоб були завжди, коханими ви.


Рецензии