Укр. На вулиц1

На вулиці завірюха,
зранку сиплеться сніжок,
заховався аж по вуха,
спить у будці наш "Дружок ".
Не летять навіть ворони,
сидять в стріхах горобці,
у птахів свої закони
вони в цьому фахівці.
Сплять у норах плазуни -
вужі та гадюки,
не боїться лише зими
заєтєць висловухий.
Не лякаються зими
вовки та лисиці,
а під снігом гризуни
шукають пшеницю


Рецензии