Укр. Прийшла пора

Прийшла пора рзчарування
у те, в що вірив та чим жив,
не буде більше в нас кохання
коли тебе одну любив.
За обрій сонечко сховалось,
під дахом стихли горобці,
з роботи люди поспішали,
затихло все на вулиці.
В саду співає соловейко,
ккачки ще кряквають в ставку,
в чагарнику сіра сорока
сховалась мовчки на суку.
Сиджу один біля паркану
та мовчки слухаю їх спів,
немає гіршого обману,
немає тих, кого любив.


Рецензии