Листопад

Ярило сховалось в тучах та курило
природа досконально знає свій розклад
в вихорі повітря опале листя закрутило
прийшов останній місяць осені-листопад...
Дерева на вулиці мабудь холодів чекають
на світлофорі життя загорівся жовтий колір
біологічний годинник встав-до весни замовкає
ми зупиняємося в очікуванні на запасній колії...
Наш поїзд щастя в травні вже буде відправлятися
головне щоб наступний рік свиню нам не підклало
у проводніка нашого куди ми їдемо поцікавимося
щоб зайвих питань в нас у сумнівах не викликало...


 


Рецензии