Валя тутигэ...

Якын кешен кем дисэлэр,
hич эйтэ алмас идем.
Туганнар бит ккп ул,
Шулай эйтеп карар идем.

Буген бэйрэм синен хакка,
"Ун сигезеннедэ" тутырдын.
Куп жылы сузлэр ишетеп,
Рэхмэтлэр эйтеп тордын.

Авырма, зур бэхет сина,
Озын гомер итеп яшэвенне телим,
Сина зур рэхмэтлэр эйтеп
Буген баш иям.

Кайчакта орыштында,
Мактап алганын да булды.
Эммэ гел онытмыйча,
Халлэремне сорадын.

Туган булдын hэр-хэлдэ,
Килмэгэнен булмады.
Буген туганнар килгэннэр
Хормэт итеп узенне.

Бэхетле бул, шатлык hэр-хэлдэ,
Кул чабыйк туганнар,
ВАЛЯ тутигэ.


Рецензии