Укр. Закохався

Я закохався в тебе ще весною,
коли в саду черешня відцвітала,
коли ми йшли дорогою з тобою,
мені тебе немов весна подарувала.
В вечірніх сутінках була ти ніби квітка,
з білявими від зірок пелюстками,
була ти ніжна і така тендітна.
коли в село приїхала до мами.
Без роздуму я в тебе закохавмся
і кожний вечір прямував на зустріч,
можливо,  краще б я не признавався,
коли додому прямуував за північ.
Та, наше літо швидко пролетіло,
тієї зустріч мемов і не було,
а про ту зустріч ми давно забули,
та не забули про своє село.


Рецензии