Гомер утэ

Яшлекме бу?!
Картлыкмы бу?!
Тормыш бу, кэрдэшлэр,
Гомер утэ шулай итеп. Эх, бу гомерлэр!!!

Чабар идем артларыннан...
Тотар идем кочагыма...
Эйтер сузем шул сезгэ:
Хэр яшь матур уз чагында.

Куз яшлэрен тошермэгез,
Гомер утэ дип беркайчан.
Сез бик матур, сез бик куркэм!
Бэхет булсын сезгэ hэркайчан!


Рецензии