зарисовочка - тру

Тут трудно валяться трутнем, если нужно стоять трушно.
Суть трюка - вставать утром, и не ныть о том как душно.
-------------------------------------------------------
Тут тяжко валятись трутнем, коли треба стояти трушно.
Суть трюка - вставати утром та не нити про те як душно.


Рецензии