О, Матерь Пресвятая Преблагая

Проснусь, молитвы почитаю,
Перекрещу себя я и свой кров,
О мати Пресвятая,Преблагая,
Защити нас от невидимых и видимых врагов,
На твою помощь уповаю,
Ведь нелегка бывает наша жизнь.
О ,Мати Преблагая,Пресвятая,
Без помощи твоей не обойтись.


Рецензии