Укр. Давно я не був

Давно не був в своєму я  селі,
давно  не бачив колишні простори,
не бачу давно я тієї землі,
куди повернусь я не скоро.
Не залишилося там навіть камінців,
не залишився терен при дорозі,
не чути ні собак. ні цвірінчання горобців,
лише відлуння йде по всій окрузі.
Там не ростуть у полі дикі маки
і там давно немає того поляа
хтось висадив маслину біля степу,
а в пам"яті лишилася недоля.
Хтось на вершині висадив маслину
та від людей сховали обеліск,
не видно більше через ту рослину,
де був похований колишній захисник.


Рецензии