it s thing...

Если То, Что вы Хотите — Умножить на То,
Что вы Можете и Разделить на То, Что Нет,
то Результат — Это возможное Счастье...

........................ it's only love doing it's thing baby,
........................ It's only love that you're feeling, 
........................ It's only love doing it's thing baby,
........................ It's only love that you're giving...

© Olga Karpilova  «it's thing...»


Рецензии