Укр. У мами у плит1

У мами у плиті шипить деревина
вона палахкотить, потріскує в негоду,
а вітер за вікном. і за вікном зима,
а я несу з криниці чисту воду.
На вулиці мороз, все небо у зірках
та місяць новий світить на дорогу,
лише десь на деревах нічний птах
наводить смуток, та якусь тривогу.
Там біля будки гавкає собака,
а там дорогу кішка перейшла,
а там біля паркану неборака
все просить Бога, що б зима прийшла.
Ставок замерз, тріщить лід від морозу
і різними вогнями світитьсяя ялинка,
на ковзанах там буде Дід Мороз
і буде з ним,Снігуронька в сніжинках.


Рецензии