Укр. Б1ля гребл1

Біля греблі шумлять вербі,
а за вербами ставок,
хати зліва, хати справа,
посередині місток.
Відчуваю весь цей час
запахи пшениці,
хто бідя ниви був не раз,
тому вона, щей зараз сниться.
Зелене поле, жовта нива
та чисте небо голубе,
та твоя посмішка щаслива
мене весь час  зове.
Люблю зелену й жовту ниву
як я колись любив тебе,
та твою посмішку вразливу,
та чисте небо голубе.
Давно не чую сміх дівочий,
не відуваю запах ниви,
яка ще сниться серед ночі
та незабутній час щасливий.


Рецензии