Пробач р1дненька

Пробач рідненька, що не можу
тебе зі святом привітати,
в жіночий день лише прихожу,
тебе скорботно поминати.
Тобі ми квіти принесли,
живі тюльпани та мімози,
ти мужньо смерть перенесла,
ніхто не бачив твої сльози.
Ти відійшла у інший світ
і залишила нас самотньо,
та залишила заповіт,
в якому є, той час скорботний.


Рецензии