Бiлi хмарки, неначе перлини

Білі хмарки, неначе перлини,
Зниже сонячний промінь в блакиті.
Поцілунком погожої днини
Насолоджуюсь кожної миті.


У повітрі п"янкім розчиняюсь
І веснЯним душі раюванням
До небес легкокрило здіймаюсь
У мрійливому вирі бажання.


Лише мить - забуяє довкола
Білопінно-смарагдове диво!
Забринить щастям арфа Еола
На квітневих вітрах чарівливих!


Рецензии