Укр. Дощ ос1нн1й

Дощ осінній наганяє
непомірну прохолоду,
а я все тебе чекаю
чи  ти прийдеш ще по воду.
На селі одна кририця,
з неї люди беруть воду,
тільки ти, ніби синиця
заховалася в негоду.
А як сонеско пригріє,
я тебе там дочекаюсь
та душа моя радіє,
що з тобою повстрічаюсь.
Це мложливо вже кохання,
коли ти втрачаєш спокій,
а коли розчарування,
ти не маєш сон глибокий.


Рецензии