Приреченi

Де ті чарівні слова, що ти, милий, мені так давно написав?
Я розгубила сама. Може в дивному сні, вітер щастям шептав?
Зрада палала твоя. Я кидала їх геть, засипала в золі.
А ріка мого життя, зберігала все десь, там на самому дні…

Мрії казкові мої, ще у серці тріпочуть, летять до небес.
Спогади, наче живі. Повернутися хочуть, але страх воскрес.
Віра зникала моя. Я блукала в пітьмі і втрачала себе.
А стежка твого життя, йшла на поміч мені й повертала тебе…

Думи безжальні і злі, не покинуть мене, не відпустять повік.
Розчарування мої обпікали тебе та збивали із ніг.
Як зупинитись змогли? Винуватість і біль розділивши на двох.
А доля наша завжди, піднімала з колін і прощала обох…


Рецензии
Пока судьба прощает... это преимущество)))
Главное... чтобы она прощать не устала...

Доброго Вам дня!))

Яркая Эм   03.11.2018 15:52     Заявить о нарушении
Спасибо!

Иванна Гринчук   03.11.2018 21:15   Заявить о нарушении