Житт в г рки-1

Життєві гірки зносять ввись,
А потім різко - опускають,
Найважливіше не дивитись
Назад, коли блюють цікаві.

Я так люблю цю круговерть
Емоцій, що не можуть втихнуть,
Сьогодні - як мілліонер
А завтра день збиває пиху.

Динаміка нуртує кров -
Адреналін тримає в формі,
Сьогодні ти - завжди готов,
А завтра дишеш для проформи.

Це так захопливо, коли
Ти проживаєш сотні вражень,
У веселкові кольори
Малюєш гірки відображення.

Відволікає - кожен рух,
І память, як грайливий мяч,
Проте навряд чи я забуду -
Рахунок скромних заощаджень.

Бо ніц не гріє серце в будень,
Як гарно схована заначка -
Із нею можна й на верблюді
З горба на горбик - як циркачка.

Із нею можна й на край світу,
І світ за очі - й далі прагнуть,
Аби здійнятись на орбіту,
Й внизу на гірках не застрягнуть.


Рецензии