Make Russia great again

Make Russia great again,
Really easy
Only need with yourself
Citizen, start every time
Stop lying
Stop stealing,
And every day,
Start something to create.
If citizens are tomorrow,
Will do better than today.
Citizens will be happier
Richer and freer.


Рецензии