Тво мовчання так мене печалить

Твоє мовчання так мене печалить,
Але очікую, що ти колись прийдеш,
Я вірю в кращеє, я вірю, це не зрадить,
Мені байдуже, що з собою принесеш.

А я, я всі віддам перлини щастя
Я все віддам, не залишу собі,
Мені бракує тебе, так бракує, краще
Нічого не неси, скоріше приходи.

Бо щіро б*ється серце у коханні,
І гине у мовчанні і чеканні..


Рецензии