Любовь

У неба далекій блакиті,
Де сонце над морем встає,
Коханням моїм оповите
Щасливе обличчя твоє
Я бачу Ти поруч зі мною,
Кохана лебідко моя.
В шаленому вирі любові
Нас долі кружля течія.
О люба, в весільному платті
Ти наче ранкова зоря
А в серці палає багаття
І душу мою спопелля.
О, мріє, за тобою
Летітему в вічності край.
Для тебе це море любові,
Надію лише мені дай.
Життя свої, серце і душу
До ніг я твоїх покладу.
Усі перепони я зрушу
Й дорогу до тебе знайду.
Любове моя незрівняна,
Смарагдові очі твої
Й краса, що з роками не в’яне
Дарують цей рай на Землі.
Ім’я твоє тихо шепочу.
Неначе молитву ві сні
Для тебе ці пристрасні ночі
Для тебе ці лагідні дні.
Кохана моя за для тебе
Дістану я зірку ясну
Про милість благатиму небо
Й тобі подарую весну.
Для тебе і сонце і злива.
Для тебе весна і любов.
Для тебе про долю щасливу
Благатиму я знов і знов…


Рецензии