Ось крилом торкнулась тихо води

Ось крилом торкнулась тихої води,
Подивилась в гору, де вже зараз ти?
Поряд ми летіли але шлях далекий,
Втому відчуваю скільки небезпеки.

Разом притерпіли, трішечки зосталось,
Але я втомилась, але я злякалась,
Ось крилом торкнулась тихої води,
Любий мій, коханий, ти хоч долети.

В ту країну щастя завжди де тепло,
Хай з тобою поряд краще б все було.


Рецензии