Ти т льки правду, правду говори

Ти тільки правду, правду говори,
Я все змогу пробачить, зрозумію,
Чи може серденько моє тоді зрадіти,
Воно також тебе бажа зігріти,
Потрібно лише правду говорити,
Бо правда - діамант, перлина дня,
І ти живи цей діамант храня.


Рецензии