Фарби

Хтось малює фарбами,
Хтось словом.
Хтось лиш олівцем,
Хтось кольорово!

В когось сумовито-сіре небо,
Іншому ж і райдуги не треба,
Глянеш на барвисту парасольку,
І здається дощ танцює польку.

Іноді малюють справжнє диво,
Іноді дотепно і сміливо.
 
Часом так абстрактно й загадково,
Що здається зовсім випадково -
Так неординарно і незвично.
А  комусь - конкретно і велично.

В кожного свої слова і рими
В кожного не списані картини.

В техніках живопису й рисунків,
Навіть незатійливих малюнків,
В контурах величних чи невмілих,
Головне не образи, а цілі!


Рецензии
Да, Настя! Главное - не образы, а цели. И Цель у тебя - прекрасная! Пусть Бог хранит тебя.

Александр Бондаренко 16   04.11.2018 14:10     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.