Тут выйсце у рай...

Тут
Выйсце ў Рай
Зямнога Прыцяжэння,
Зачаравання
Любасцю Зямной,
без Музыкі
Спяваецца на Ўлонні
Прыроды-Маці,
І ШлЯху Дамоў
Тут
Вобраз,
і Нябёснага,
й Зямнога,
І  Божай Благадаці
Кут
Сапраўдны
Тут.
Каму не Любы Кут,
Той едзе
у Замежжа.
А Мне,
дык, Люба Тут!

Верш напісаны паводле фотаздымка вядомага беларускага фатографа Валерыя Вядрэнкі, апублікаванага 30 кастрычніка 2018 года ў сацыяльнай сетцы Facebook


Рецензии