Бу доньяда ничек яшарга кирак?

Бу доньяда ничек яшарга кирак?
Без тугел бит кубалак.
Акмаган куллярга карап,
Шобырдап торган сулар тынлап?

Бу доньяда ничек яшарга кирак?
Без тугел бит кузгалак.
Туган якларыма  сагынып.
Син калган якларга карап .

Бу доньяда ничек яшарга кирак:
Бахытыбыз булсын тулырак!
Узема ошаган  кызны яратып!
Узема ошаган Донья кетеп!

Яшаек айлы матур уйлар чыгарып.
Сине гомерлеккэ  минеке диеп.
Кэлеп, артка карамайча яшап.
Акчадан курыкмайча сызгырып?


Рецензии
В моей жизни остаётся только:
"Туган якларыма сагынып.
Син калган якларга карап"
(грустить по родным местам и смотреть туда, где ты осталась).

Рафаил Хасанов   12.02.2024 06:13     Заявить о нарушении