Душа

Душа.

Пусть мою душу снегом заметает,
Ветрами продувает пусть насквозь,
Дождем холодным сверху заливает -
В моих силах это превозмочь...

Душа моя перенесет страданья,
С бедами справится вполне,
Страшно ей лишь других непониманье,
И беззащитна против подлости она...

31-10-18.

----------------------------

Душа.

Хай мою душу снігом замітає,
І зверху дощ холодний буде лити,
Хай її вітром наскрізь продуває-
У моїх силах це все пережити...

Душа моя перенесе страждання,
Впорається з бідами зповна,
Лиш на добро у неї сподівання,
Бо проти підлості беззахисна вона...

31-10-18.


Рецензии