На улице...

На вулиці таке страхіття
Я зиму відчуваю на носу
Навіщо ти, скажи повітря
З дерев зірвав усю красу?

Ще ввечері листя чудове
Так гарно було навкруги
Як подарунки безкоштовні
Різноманітні кольори!

Ти зруйнував осінні фарби
Та листя кинув як сміття
Лише на небі сірі хмари
Дерева голі, без життя!


Рецензии