Параноя-3

Пункт призначення - у мене,
Як у фільмі за шістнадцять,
Коли вкрай зіпсуті нерви,
Але нікуди діватися.

Нова серія щоранку,
За границями обмежень,
Чую, що безперестанку
За дахом ведеться стеження.

Мені хочуть передати
Інформацію секретну,
Краще б втрапити за грати -
Ніж ховатись в очеретах.

Набивають, як ведмедя,
Міцно зшитого із плюшу,-
Недобитками трагедій,
І сльозами крають душу.

Я питаю - кому треба
Інформації архів.
Бо у мене в ній потреба,
Як в неволі для птахів.

Чую відповідь - Можливо,
В пункт призначення на карті,
Слід доставити дбайливо -
Спішно напхане на старті.

Зустрічаю смерть чергову -
За сценарієм ж бо мрець!!!
А мені кричать з порогу -
Нерозбірливий кінець!


Рецензии