Можа пагаварым?

.. Можа пагаварым ?
Як ты ? Як жыцце ?
Ужо тыдзень маўчым,
Вiдаць, прапала натхненне..

Ты нiчога не хочаш спытаць ?
Разумееш, я стамiлася..
Я не хачу цябе больш чакаць,
Цяпер мае сэрца разбiлася.

Хочаш я табе дам шанец ?
Хочаш пачнем усе спачатку?
Можа быў бы шчаслiвы канец,
Але ты пайшоў без аглядкi.

Цяпер назаўжды мы маўчым,
Зачынены ўсе нашы дзверы.
Але я iмкнуся ісці,
Да кахання, шчасця і веры.


Рецензии