Серебро

Срібло.

Додає срібла кожний рік,
Та сивина нас не старить,
Лише нагадує про вік,
І про життя коротку мить...

31-10-18.


-----------------------
Серебро.

На серебро осень щедра,
Но седина нас не старит,
Она напомнит про года,
О том, что краток жизни миг...

31-10-18.


Рецензии