Сiрi хмари над рiкою

Сірі хмари – над рікою,
Над холодною водою…
Сонце в мряку загорнулось…
Зимно вітерцем війнуло…

Сірі-сірі візерунки…
Сірим виткано лаштунки…
Розгортаються події…
Берег пестять сірі хвилі…

Проситься гілля у Небо…
На Землі деревам темно…
Колами – прощальне листя,
Сіре, а було барвистим…

26.10.2018


Рецензии