lost souls...

Каждый имеет Право — переДумать, или
Не Думать — Вообще или Вовсе...

.................................... I poured air & luxury
.................................... my soul worn & tired
.................................... with other types:
.................................... soil, sea & fruit - all good...

© Olga Karpilova  «lost souls...»


Рецензии