Це заз...

Агъзурралди "чан" лугьуз зун галатдач,
Тек са сефер "чан" лагьана гьай це заз.
Акl регьят зун ви кьилелай алатдач-
Куз кlан ятlа, ашкъид цlелхем - цlай це заз.
Цуькверин ник ви кlвачерик экlяйда-
Кlунчl гайитlа,айгьамдив:"ай-гьай",-це заз.
Цавай гъетер лап экуьбур хкяйда,
Вуч я кьван са ифей темен-пай це заз.


Рецензии