Ти у мене для того, щоб серце забуло самотнiсть

Ти у мене для того, щоб серце забуло самотність,
щоб хотіло до тебе тулитись і дати притулок.
Ти у мене для того, щоб я пригадав безтурботність,
щоб душа про неспокій печалі і горя забула.

Не чекай, що печалі забудуться всі і одразу
і що горе водночас піде і розвіється вітром.
Але серце і душу врятує вже те, що ми разом.
І врятує, що вміємо щастю радіти, мов діти.

Ти у мене для того, щоб весь затремтів од бажання
пригортатись до серця твого і тебе пригортати...
Я у тебе для того, щоб ти промовляла «кохання»
так, неначе на світі лиш ти маєш право кохати...


Рецензии