Укр. Не туди

Попересихали всі ставки,
на греблі зникли верби,
зникли замулені струмки,
а люди ще не вмерли.
Осиротіли наші верби
залишені серед села,
більшість яких як люди вмерли
немов чума пройшла.
Гусей немає та качок,
пусті лишились ферми,
а хто з людей від смерті втік
поки що не померли.
Через одну, та через дві
пусті лишились хати,
там доживають вік старі,
не знають, що робити.
Хто в цьому має кару нести?
де зникло двадцять сім мільйонів?
рахунок цей без "груза 200 "
лишились за кордоном.
Та тих, які лишились назавжди
про що правителі мовчать,
а одиниці вже кричать
йдемо ми, не туди


Рецензии