Укр. За сало

Купив за сало атестат ,
диплом купив за гроші,
а зараз він вже депутат
та пнеться у вельможі.
Зібрав з десяток депутатів,
відкрив як інші партію,
а зараз як герой з мандатом
забув про свою мантію.
Забрав матусю із села
з колишнього колгоспу,
що б у багатстві пожила
без зайвого протесту.
Купив квартиру в центрі міста,
кілька гектар зхемлі,
щзо б не зазнати лиходійства,
не те, що у селі.
А мама як пенсіонерка
купається у розкоші,
не те, що у селі куфайка,
та ті , старі галоші.


Рецензии