Учителем у св т треба прийти

Учителем у світ треба прийти
З бажанням вчити,діяти,навчатись,
Ключ до сердець дитячих віднайти
І долею людською перейматись.

Учителем у світ треба прийти
Й ступить в житті на вчительську дорогу.
Йти впевнено і з неї не зійти,
Долати негаразди і тривогу.

Учителем у світ треба прийти,
Здобуть знання і іншим передати.
І з цього шляху гордо лиш  піти
Й весь час творити,сіяти,навчати.

Учителем у світ треба прийти
І ймення це в душі повинно жити.
Висот щоби на ниві  досягти,
Хліб нелегкий цей душею  полюбити.

Учителем у світ треба прийти,
І з усмішкою сіять зерна  в  душі.
Щоб чуть від учнів: « Знов до нас  прийди!»,
Й уЯви про прекрасне  не  розрушить.

Учителем у  світ треба  прийти,
Йти з  позитивом,радістю,сумлінням,
Бо благороднішої праці  не  знайти,
Та не в усіх є витримка й  терпіння.

Учителем у світ треба прийти,
Давать знання,добро  робить навчати.
І гідно шлях учительський пройти,
Бо  дух учителя нікому не  зламати.
                29.10.2018 р.


Рецензии