Ну ось

Ну ось пройшов напевне день...
Сьогодні,сонячний,осінній.
А в скорості зима прийде...
Вода замерзне,впаде іній.

Закрутить завірюха сніг,
Замерзнуть у садку дерева.
І я,напевне змерзнуть міг...
Та ні,гаряче серце лева...

Згадає літо,та тепло...
Згадає теплий день осінній.
Розтане тоді в серці іній...
Настане тепло як було.

Почуєш запах пишних квітів.
Заграє в гіллі тихий вітер.
І в серці знову розцвіло...
Ну ось пройшов напевне день.

Пісень,співаючи багато...
Прийме душа,-кохання в свято.
І в будні правити пісень...
Віднині буде.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии