Красота

Красота
Автор:  Росен  Русев               

Красотата носи единствено
радост и щастие,
пристъпила стъпки
на време далечно
и търсено
заедно с теб.
Красотата,
умницата,
сбираща двама по двама,
обичи носеща,
чувства и вечност,
облякла две души в дрехи еднакви
поели на път
с две сърца заедно.
Красотата събира душите
на двама опитали
аромата на
люляци, свързващи
им сълзите
от щастливи очи.
Не завиждай,
красиво е отстрани как изглежда,
как се вглеждат очите в очи,
как устни допират се
и впиват се.
Красота е.
Не говори...
Помълчи...
Обич е...


Рецензии