М. Петровых-Не взыщи, мои признанья грубы-english

Галина Хомчик:
https://www.youtube.com/watch?v=F0zhsvgX9NU




Please, excuse me, but the words you hear -
They are sincere as а reflection of my fate...
Every time with thoughts of you, my dear,
My lips are getting dry loosing it’s wet.

Take my story full of  lost sweet hopes,
When my  cries were full of bitter tears,
I’m loosing my sigh,  my heart is stopping
Every time when I think you're not  here.

Doesn’t matter that my garden’s wounded,
Doesn’t matter if I’m lonely year by year,
Doesn’t matter  that I weep: - Oh! why he couldn't be?..-
Every time when I think you are not  here.

Please, excuse me, but the words you hear -
They are sincere as а reflection of my fate...
Every time with thoughts  of you, my dear
My lips are getting dry loosing it’s wet.

-------------------------------------------

===========================================



Мария Петровых:


Не взыщи, мои признанья грубы,
Ведь они под стать моей судьбе.
У меня пересыхают губы
От одной лишь мысли о тебе.

Воздаю тебе посильной данью –
Жизнью, воплощенною в мольбе
У меня заходится дыханье
От одной лишь мысли о тебе.


Ничего, что сад мой смяли грозы,
Что живу сама с собой в борьбе,
А глаза мне застилают слезы
От одной лишь мысли о тебе.

Не взыщи, мои признанья грубы,
Ведь они под стать моей судьбе.
У меня пересыхают губы
От одной лишь мысли о тебе.


Рецензии