***

Вiн носить маску кохання,
Пiд маскою священний бруд:
I зазеркалля наче темнi сили,
там все: скiльки купив,
I скiльки тратив,
I чек вже виписав новий,
Новiй яку i навiть не коха...
I навiть... вiн її й не хоче!

Вона щось дивне лопоче.
...
Розмило часом все високе.
...
Кохання маску знову одягнув.


Рецензии