Про Сочи

П'ють горілку серед ночі
Два кума прекрасно,
Тут один згадав про Сочі,
І каже - "Там класно!

Якщо хочеш - досхочу
У морі купайся,
Або ж з ранку, і до ночі,   
Ти сексом займайся..."

"Щось, я тут не зрозумів?"
Другий кум питає:
"Ти, хоч раз у Сочі був?
Я про те не знаю..."

Той дискусію звернув,
Коротко, та вміло:
"Я, то звісно, там не був-
Жінка розповіла..."

28-10-18.


Рецензии