Ти любив дуже землю

Ти любив дуже землю темну,
Ти робив скільки років кроки
І життя вже було нікчемне-
Не зробив ти до неба дотик...

Не підняв ти обличчя до неба,
Не дивився в блакитні очі,
Думав, що тобі Бог не треба,
Дні були наче чорнії ночі...
 
Не просив ти у Бога сили,
Щоб до неба вище піднятись,
Щоб тебе міцні крила носили
І з Ним в вічності  залишитись.

 Не питав, як прожити свято
 Усі дні на землі, летючі,
 Як життя вже нове почати
 По дорозі де тільки  кручі...

А я Бога в молитві прошу,
Щоб земні всі кайдани порвати,
Вірю Він мені допоможе
Від землі, щоб у небо піднятись:

 Лиш туди, де на нас Він чекає,
 Лиш туди, де сльози вже нема.
 Де в обійми Свої пригортає
 І де вічне Його прибуття.

 Sep. 25, 2018


Рецензии