Немагчымае магчыма

  Прыпеў:

Дакладна знаю: немагчымае магчыма,
Убачыць бульбачку уласнымі вачыма.
Знайсці яе, зварыць і есці днём і ноччу!
Што немагчымае магчыма, знаю точна!

  Куплет:

А дзе ж яе шукаць?
Прашу, скажыце мне,
Калі паўсюль адной
Шавермой толькі тхне.
Гатовы я ісці
На край любых зямель,
Я за яе аддам
апошні мой рубель!

 Прыпеў:

Дакладна знаю немагчымае магчыма,
Убачыць бульбачку уласнымі вачыма.
Знайсці яе, зварыць і есці днём і ноччу!
Ўсё немагчымае магчыма, знаю точна!

Точна...

 Куплет:

Гатовы ўсё дзяліць
Я з ёю папалам.
Паверце мне,сябры,
Зрабіў я выбар сам!
Дайце ж мне, прашу,
Апошні самы шанц.
Мы спазнаем з ёй
Касмічэскі баланс...

 Прыпеў:

Дакладна знаю: немагчымае магчыма,
Убачыць бульбачку уласнымі вачыма.
Знайсці яе, зварыць і есці днём і ноччу!
Ўсё немагчыма магчыма, знаю точна!

Точна...


Рецензии
голубая луна голубая
ах ты бульбачка радная
веру знойдзеце вы ТОЧНА...
i баланс i пошнi!

Блэк Тучка   29.10.2018 01:36     Заявить о нарушении