Хмари

Темні хмари... Чорні тучі...
Відвертають неминуче?
Хата моя ще з учора
Не балака! Стала чорна!!!

Була рідна -- остогидла!
Був на руцях -- став при тучах!
Що по крові -- то не змити...
Не зоравши, як радіти?

Хоч засієш -- слізьми вмиєш...
Сині хмари
                як просієш?


30 07 2016 год


Рецензии