Берег зл1ва

Берег зліва, берег справа,
тут село і там село.
поміж ними переправа,
вода в річці ніби скло.
Ми по ній ходили в школу,
там дивилися кіно,
майже всі про це забули,
а мені не все одно.
Там купалися у річці,
там ловили карасів,
а мені й сьогодні сниться
неповторний спів птахів.


Рецензии