Як багато

Як багато зроблено помилок
у далекі, молоді літа,
скільки бачив на очах росинок
в ваших розчарованих очах.
Все пройшло і вже не повернеться,
і любов і радість в тих очах
і ніхто мені не посміхнетьс
та ніхто вже не посіє страх.
Час пройшов і нові почуття
більше не повернуться до мене,
і не буде більше співчуття
знаю я давно це - достеменно.


Рецензии