Не ховай себе в кишенi

Не ховай себе в кишені,
Коли правду п’єш із жмені.

Не ховай себе в кишені!
Супротивник справді геній?

Не ховай себе в кишені
На життєвій псевдосцені.

Не ховай себе в кишені
Розправ подихом легені!

Не ховай себе в кишені.
Геть, невігласи скажені!

Не ховай себе в кишені.
Життя зробить з них мішені.

Не ховай себе в кишені
Вони пси непримиренні.

Не ховай себе в кишені
Звіру-звір. Вони… – прощенні.

Не ховай себе в кишені!
Коли п’єш знання із жмені.

Не ховай себе в кишені.
Плекай мир! В нім – одкровення.

Не ховай Себе… в кишені…

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2018
28.10.2018
11:12
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.


Рецензии